Viden

Når kun det bedste er godt nok • IT Forum Esbjerg

Skrevet af Admin | 05-04-2022

Når kun det bedste er godt nok

 · 

Vi har for nyligt opdateret næsten alle vores kunders antivirus til SentinelOne. Det gjorde vi efter lang tids intern test, men også efter at have set de mange flotte resultater i internationale test, og nu har de gjort det igen!

MITRE ATT&CK Evaluation måler hvert år hvor effektive de forskellige udbydere af endpoint protection (som det nu hedder) er, set i forhold til at detektere og beskytte mod forskellige trusler. SentinelOne har altid ligget i toppen af feltet, men i år tog de førerpladsen foran store udbydere som Microsoft, Palo Alto og Crowdstrike.

MITRE er blevet de facto standarden for at evaluere produkter og har de sidste 3 år udført uafhængige test af deres evne til detektere, men også reagere på ægte trusler.

I år emulerede de bla. Sandworms tilgang til hackerangreb. Sandworm er en frygtet Russisk hackergruppe som blev kendt for at angribe Ukrainsk infrastruktur og bla. lægge Mærsk ned i 2017. En meget relevant trussel set med nutidens briller. SentinelOne brillerede i testen og blev det produkt med den højeste score.

Vores prioritet #1 er vores kunders sikkerhed, og er glade for at kunne tilbyde et produkt som i den grad understøtter vores mål.

Vil du vide mere om SentinelOne så tag endelig fat i os