Viden

Så er vi officielt re-certificeret • IT Forum Esbjerg

Skrevet af Admin | 16-10-2016

Så er vi officielt re-certificeret

 · 

Som en af Danmarks fagligt bedste IT-hosting virksomheder er det vigtigt for os at at dokumentere den kvalitet, vi leverer. Det er en af årsagerne til, at vi har valgt at blive Hostingcertificeret.

I forbindelse med certificeringen bliver de væsentligste forretningsgange gennemgået, og der stilles krav til både de tekniske løsninger og driften af IT Forum Esbjerg generelt – for hvad hjælper det, at du har dine data opbevaret på en velfungerende og sikker server, hvis den virksomhed, der administrerer serveren, ikke er driftssikker og serviceminded?

Hos IT Forum Esbjerg har vi orden i både teknikken, forretningsgangene og økonomien, og for os var det derfor en ren formsag at blive re-certificeret. For dig er det din sikkerhed for, at vi stadig opretholder den standard, sikkerhed og kvalitet, som vi lover.

Hov, hov – hedder det ikke Hostingmærket?

Jo, det gjorde det, men BFIH – Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark – har givet det en lille navneforandring, så det fremover hedder Hostingcertifikatet. Krav til og kontrol af hostingvirksomhederne er lige så høj, som den plejer at være, så navnet er den eneste ændring.