Skip to content
facade1

DERMALOGICA

"Bluebyte's tilgang til IT-sikkerhed gør, at jeg kan sove roligt om natten. De er proaktive og sørger for, at vi altid er beskyttet."
Tina Rasmussen, CEO, Dermalogica

EN HISTORIE OM TILLID, SIKKERHED OG VÆKST

I mere end et årti har Dermalogica, en førende virksomhed inden for professionel hudpleje, fundet en pålidelig IT-partner i Bluebyte. Med et fast fokus på skræddersyede hudplejeløsninger har Dermalogica altid sat barren højt for både produktkvalitet og kundeoplevelse. Dette kræver en IT-infrastruktur, der både er robust og fleksibel. Fra hosted serverløsninger til support af en omfattende webshop, der opererer døgnet rundt, har Bluebyte været afgørende for, at Dermalogica har kunnet opretholde og udvide sin virksomhed effektivt.

ÆRLIGHED OG SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Tina Rasmussen, CEO for Dermalogica, understreger, hvordan Bluebyte's ærlighed og fokus på nødvendige løsninger har været afgørende. "Jeg værdsætter virkelig, at Bluebyte er ærlige omkring, hvad der er nødvendigt for vores virksomhed. Det skaber en tillid, der gør, at vi ved, vi har præcis den løsning, vi behøver," siger Tina. Denne tilgang har sikret, at Dermalogica altid har haft den mest effektive IT-support uden unødvendige omkostninger.

SIKKERHED, DER GIVER RO I SINDET

I en verden, hvor IT-sikkerhed er mere kritisk end nogensinde, har Bluebyte's proaktive sikkerhedsløsninger givet Dermalogica ro i sindet. Tina fremhæver, "Bluebyte's tilgang til IT-sikkerhed gør, at jeg kan sove roligt om natten. De er proaktive og sørger for, at vi altid er beskyttet." Dermalogica har draget fordel af en omfattende sikkerhedspakke, som Bluebyte skræddersyede til deres behov.

PERSONLIG SUPPORT OG FORSTÅELSE

En situation, der fremhæver Bluebyte's nærhed og personlige tilgang, var da Alex, en tekniker fra Bluebyte, kom på kontoret for at opsætte nye PC'er. "Alex var ikke kun dygtig til sit arbejde, men forklarede også processerne på en måde, jeg kunne forstå. Det gør en verden til forskel," forklarer Tina. Denne type support og evnen til at kommunikere komplekse IT-koncepter på en forståelig måde er guld værd for Dermalogica.

TEKNOLOGISK UDVIKLING OG VÆKST

Dermalogicas vækst og udvikling er blevet understøttet af Bluebyte's rådgivning og teknologiske løsninger. "IT fylder meget i dag, og det er umuligt for os at følge med. Bluebyte agerer proaktivt, og deres ekspertise er medvirkende for vores succes," siger Tina. Med Bluebyte's hjælp har Dermalogica været i stand til at navigere i den teknologiske udvikling og fortsætte deres vækst.

EN LANGVARIG OG VÆRDIFULD RELATION

Dermalogica værdsætter især den langvarige relation med Bluebyte, som er bygget på gensidig forståelse og sikre IT-løsninger. "At føle sig forstået, selvom man ikke er en IT-ekspert, og at opleve hvor hurtige og hjælpsomme Bluebyte altid er, har virkelig gjort en forskel for os," konkluderer Tina.

Dermalogicas historie med Bluebyte er et strålende eksempel på, hvordan god sparring, tilpassede IT-løsninger og en personlig support kan skabe et varigt og værdifuldt samarbejde.

Tina
FAKTA
Dermalogica blev grundlagt af en kosmetolog, så de ved, hvordan man skaber skræddersyet hudpleje, der fungerer - ikke kun i dag, men hele livet. De tilbyder professionel uddannelse i hudpleje, produkter og behandlinger og services til både kosmetologer og kunder.
Dermalogica-Logo

”At føle sig forstået, selvom man ikke er en IT-ekspert, og at opleve hvor hurtige og hjælpsomme Bluebyte altid er, har virkelig gjort en forskel for os

Tina Rasmussen, CEO, Dermalogica
 

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.