Skip to content
Bluebyte_Gradient

VI ER BLUEBYTE

Vil du gerne lære os at kende? Så får du vores historie her.

OM OS

Bluebyte blev grundlagt i 2005 af Dennis Hansen. De første 18 år under navnet IT Forum Esbjerg, men efter vækst og opkøb af flere lokale virksomheder, blev det tid til et navneskifte og en større brandoptimering. Alt er det samme, og Bluebyte er stadig det største lokalejede IT-konsulenthus. Bluebyte er i dag forsat drevet af Dennis Hansen, som med sin store passion for IT, leverer løsninger tilpasset kunder i hele Danmark. 

Dennis-1

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE SPECIALISTEN

Vi er nørdede omkring vores produkter, men vi forventer ikke, at du har nogen særlig indsigt eller interesse i vores verden. Derfor gør vi os umage for at tale et sprog, som alle kan forstå. Du behøver ikke kende forskellen på hosting og clouds eller på routere og switche for at handle med os. Vi begynder altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i din virksomheds nuværende og fremtidige behov. Ud fra dette finder vi den bedste løsning, der passer til din virksomhed.

I dag er vi ca. 30 medarbejdere, som hver især har vores forskellige specialer og særlige interesser. Det giver dig adgang til den ypperste viden inden for vores specialer – og det er derfor, vi ikke er bange for at tage ansvaret for hele din IT-løsning, så du får frihed til at koncentrere dig om din forretning.

ITForum_01

VIL DU VÆRE EN DEL AF BLUEBYTE?

Vi er altid på udkig efter talenter, så hold øje med vores karriereside, som løbende bliver opdateret med nye jobs.
Her kan du også tilmelde dig vores jobagent.
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

DET SIGER VORES KUNDER

”Vores it skal virke hele tiden, og sikkerhedsbrister skal fanges. Den forsikring og tryghed har vi. Samtidig er Bluebyte god til at pege på områder, hvor vi kan udvikle os og bruge it bedre i driften. Det bidrag er med til at løfte dem fra en god leverandør til en god samarbejdspartner.” 

Bank_Lauridsen_06 (Web)
Sihm

"Jeg ved, at det virker hele tiden. Det er der en tryghed i."

- E. Bank, Lauridsen Holding

"IT skal bare virke - og det gør det!"


- Sihm Højtryk