Skip to content
It_Forum_47 (Web)

VI HAR ISAE 3402 TYPE 2 ERKLÆRING

Revisorerklæringen skal fornyes hvert år, og dokumenterer ordentlige IT-forhold og er et bevis for at vi lever op til lovkrav og god IT-skik. 

IT-SIKKERHED

ORDEN I MASKINRUMMET

Vi kan vores kram og vi har styr på vores processer. ISAE 3402 revisorerklæring forudsætter, at it-virksomheder har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processer bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT. 

Det er din tryghed. 

ITForum_03
IT-SIKKERHED

ÅRLIG FORNYELSE

For at bevare ISAE 3402 revisorerklæringen, skal vi årligt gennemgå en certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til enhver tid har styr på kvaliteten.

Dennis (2)
IT-SIKKERHED

HVORDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE IT-LEVERANDØR

Der er mange udbydere inden for feltet, og det kan være svært at finde den IT-leverandør, som dels lever op til din virksomheds behov, og dels formår at passe godt på dine data. 

Det, som kan være med til at lede dig på rette vej i valget af IT-leverandør, er en international anerkendt ISAE 3402 type 2 erklæring. Det er et kvalitetsstempel, som virksomheder kan tilegne sig, hvis de lever op til særlige krav omkring datasikkerhed.

ITForum_35
IT-SIKKERHED

HER ER 3 TING, SOM KAN GIVE DIG TRYGHED

Styr på processer
Vi har styr på, og lever op til de processer, som forudsætter at man kan opnå ISAE 3402 erklæringen.

Styr på økonomien
Som kunde er du naturligvis interesseret i, at vi er en veldrevet og stabil virksomhed. Du har ingen grund til bekymring, for vores økonomi og forsikringsforhold er solide. Det dokumenterer vi gennem vores nyeste årsrapport.

Årlig fornyelse
For at bevare ISAE 3402 erklæringen, skal vi årligt gennemgå en certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til enhver tid har styr på kvaliteten.

LIN_1497