Skip to content
SignConcept_02-1

SignConcept

"Bluebyte har en utrolig kompetent og personlig support"
Jacob Nielsen, Adm. Direktør, SignConcept

NÅR DET KOMMER TIL IT-SIKKERHED, GÅR VI IKKE PÅ KOMPROMIS

Samarbejdet med Bluebyte begyndte tilbage i 2010, og når nogen spørger Jacob Nielsen, hvad SignConcept gør, når det kommer til IT, er svaret simpelt. ”Det står Bluebyte for – og det har de fuldstændig styr på. Med deres helt utroligt professionelle indstilling der er til alle aspekter af IT, er der aldrig noget at komme efter med Bluebyte som leverandør. Vi er vanvittigt godt tilfredse med samarbejdet,” siger Jacob Nielsen.

”Vi bruger IT hele vores arbejdsdag. Derfor er det afsindigt vigtigt for os, at vores IT altid kører problemfrit og med den højeste mulige sikkerhed. Jeg har en tryghed i, at vores systemer altid er opdaterede, og jeg ligger ikke søvnløs om natten, fordi jeg tror, at der er nogen, som er i gang med at hacke os. Jeg har en tro på, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre.”

”Jeg har fornemmelse af, at Bluebyte altid er skridtet foran, og at der bestemt ikke bliver gået på kompromis med IT-sikkerheden. For kort tid siden kom der en mail med en sikkerhedsopdatering, som var nødvendig. Og det er for mig den fedeste melding at få, for havde jeg ikke haft dem indover, havde jeg ikke vidst det. Måske havde det nok gået denne ene gang, men når det kommer til IT-sikkerhed, er den ene chance, én chance for meget i min verden. Derfor er det så betryggende, at de overvåger og sikrer vores IT. 

”Det er sket flere gange, at jeg har ringet til vores primære tekniker, som havde travlt med at løse andre opgaver, hvor han alligevel har fået tingene til at fungere. Formentligt også for den kunde han sad med i forvejen, uden at vi har mærket ret meget andet. Der ligger en fleksibilitet i det, og jeg føler, at de vil gå meget langt for deres kunder.”

”Men det vigtigste for os er kendskabet til vores virksomhed og tilgængeligheden. Når vi ringer til dem, så tager de den altid og er klar til at løse den udfordring, vi står overfor.”

Når det kommer til samarbejdet med Bluebyte, er der specielt én ting som Jacob lægger stor vægt på. Gennem Complet IT får SignConcept personlig support, hvis de oplever nedbrud i deres systemer, og her har de en kontaktperson hos Bluebyte, som er den samme, og som kender til virksomhedens opsætning.

”For os er det altafgørende, at vi har en primær tekniker tilknyttet, som kender vores setup og løsninger. Vores primære tekniker har jo set det hele i virkeligheden og ved præcis, hvordan det fungerer. Det gør det meget nemmere for os, når vi ringer, for han har overblikket og ved, hvordan vi skal løse opgaven.”

”Gennem tiden har Bluebyte opbygget et kendskab og tillid, som er vigtig for os. Jeg kan godt undvære min mail en formiddag, og min pc kunne jeg godt undvære en dag. Men en dag med nedetid i vores produktion gør ondt, og det vil bestemt kunne mærkes.”

Jacob Nielsen, Adm. Direktør, SignConcept

SignConcept_04
FAKTA

SignConcept er en full-service leverandør, som håndterer alle aspekter indenfor profilering og skiltning – fra idé og layout til produktion og montage. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Bramming, men leverer løsninger til kunder i hele Danmark. Og man er ikke i tvivl om at Jacob Nielsen brænder for sin virksomhed. Det kan mærkes helt ind i hjertet.

signconcept-logo-01905cc8

”Jeg føler, at Bluebyte vil gå utroligt langt for deres kunder

Jacob Nielsen, Adm. Direktør, SignConcept
 

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.