Skip to content
Sihm_02

SIHM HØJTRYK

"IT skal bare virke - og det gør det"
Frank Sihm, Indehaver, Sihm Højtryk

IT SOM VIRKER

”Det skal være nemt, og det skal virke”.

For Frank Sihm, indehaver af Sihm Højtryk i Esbjerg-forstaden Kjersing, kan kravene til virksomhedens IT-løsning formuleres kort og præcist.
”IT, som ikke virker, er noget af det mest irriterende at spilde tid på. Så vores udgangspunkt for at vælge en IT-leverandør har været: Det skal virke, og det skal være en støtte for vores arbejde i hverdagen”, siger Frank Sihm.

Valget er faldet på en hybrid løsning, en kombination af et Microsoft 365-setup og en hosted server til bla. deres økonomisystem, fra Bluebyte. Det sikrer de 15 medarbejdere på kontoret i Sihm Højtryk et effektivt IT-system, som er et godt arbejdsredskab og rummer få bekymringer:

”Vi oplever, at vi har fået en effektiv og god løsning. Medarbejderne tilgår systemet via fjernskriveborde, og alle kan koble op til det, de skal bruge. Vi skal ikke spekulere i backups eller servere, vi har det hele ude af huset, og vi kan arbejde på systemet, uanset hvor vi er. Det er rart og nemt”, siger Frank Sihm.

Udover en Microsoft 365-løsning får Sihm Højtryk også hardware leveret gennem Bluebyte, som desuden bistår med opsætning af nye arbejdsstationer og håndtering af administrationsprogrammer.

Det set-up betyder, at den fysiske nærhed også er et parameter i Sihm Højtryks valg af leverandør:

”For os er det afgørende med en IT-leverandør, som kan levere god og kompetent sparring i hverdagen, og som er tilgængelig, når behovet opstår”.
Frank Sihm, indehaver, Sihm Højtryk

”Det meste i dagligdagen kan fint håndteres via telefon eller mail, og vi har god og kompetent sparring i hverdagen”, siger Frank Sihm:

”Men nogle gange er det en fordel at kunne mødes og få hjælp til noget helt konkret lige her og nu. Har vi eksempelvis behov for at oprette en ny arbejdsstation, så er det et klart plus at have en lokal leverandør, som kan levere grejet installeret og opsat – lige til at gå i gang med. IT skal være nemt”, siger han.

Nærheden gør også, at man kan deltage i arrangementer hos hinanden og blive klogere:

”Vi får en hurtig og effektiv hjælp med afsæt i de udfordringer, vi har, og vi får adgang til kompetencer. Vi har eksempelvis fået tilført ny viden og indsigt ved at deltage i et seminar om mulighederne ved at arbejde i teams”, siger Frank Sihm.

Sihm
FAKTA

Sihm Højtryk A/S er et uafhængigt selskab, der producerer, markedsfører, sælger og servicerer vores egne produkter under varemærket Aquatool over hele verden, derudover forhandler vi også en del kendte mærker indenfor branchen.

Sihm Højtryk A/S er i dag en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til olie- og gasindustrien med forskellige applikationer, såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning.

sihm-logo

”Vi har en god og kompetent sparring i hverdagen

Frank Sihm, Indehaver af Sihm Højtryk
 

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.