Skip to content
LIN_0679

VI DÆKKER DINE IT-BEHOV

Når du outsourcer din IT til os, får du en IT-partner, der tager (med)ansvar for din virksomhed. Med partnerskabet får du frigivet ressourcer, som du kan bruge til at optimere virksomheden. Vores stærke kompetencer sikrer en sammenhængende løsning, der har fokus på din forretning og således nemt kan skaleres op og ned efter behov.

IT-LØSNINGER

SPAR TID VED IT-OUTSOURCING

For os handler IT ikke kun om hosting og ny teknologi – det handler om, hvordan vi kan optimere vores kunders forretning. Derfor er vores fokus på et tæt samarbejde og dialog, baseret på tillid og forretningsforståelse.

Når du outsourcer din virksomheds IT til os, sørger vi for at være på forkant med evt. problemer. Vores specialister undersøger, hvor det betaler sig at optimere og sætte ind, så din virksomhed bliver mindre sårbar og arbejdsgangen mere fleksibel.

Ved at overlade outsourcing til os, frigiver du dyrebare ressourcer, som du bedre kan bruge på dine fokusområder.

ITForum_27-1
IT-LØSNINGER

AGIL OG FLEKSIBEL IT-PARTNER

Har I brug for mere kapacitet i spidsperioder? og nedjustering i lavsæsonen? Vi tilbyder din virksomhed en god fleksibilitet, hvor vi kan skrue op og ned for dine IT-services, så de passer til din forretning. Opstår behovet for at opskalere, kan vi hurtigt implementere ny teknologi, som passer til din nye situation. Kort sagt sørger vi for, at din virksomhed er omstillingsparat.

ITForum_01
IT-LØSNINGER

MINIMER DIN NEDETID

Det er i dag altafgørende at have adgang til digitale ressourcer for at kunne drive forretning. Uanset om det drejer sig om kontor, lager eller noget tredje – så skal det bare virke. Det kan have enorme økonomiske og pragmatiske konsekvenser for virksomheden, hvis der er et længerevarende nedbrud.

Desværre kan det være svært helt at undgå nedetid, også grundet en markant stigning i cyber-kriminalitet. Men hvis ulykken indtræffer, er vi til rådighed 24/7 og kan dermed sørge for, at du er oppe at køre igen hurtigst muligt efter et nedbrud.

ITForum_29
IT-LØSNINGER

SUPPORT 24/7

Der er næsten ikke noget værre, end når IT ikke fungerer. Det sænker både effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Vores dygtige team er klar til at hjælpe både remote og on-site 24/7, så du hurtigt kan komme videre. Uanset hvilke udfordringer du har, så ringer du bare – vi er her for at hjælpe.

ITForum_33

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE BLUEBYTE

Faste, lave udgifter - altid

Hos os undgår du uforudsete overraskelser i IT-budgettet. Vi laver en COMPLET IT aftale, som passer til din forretningsmodel. Inden vi indgår en aftale, laver vi et grundigt analysearbejde af dine behov og ønsker, så vi på den måde kan garantere dig en månedsfaktura, der holder budgettet. 

IT-support 24/7

At binde alt ansvar for din virksomheds IT op på én person kan være både risikabelt og ufleksibelt. Hvis du outsourcer din IT til os, kan du og dine medarbejdere få adgang til kyndig IT-support døgnet rundt alle årets dage. Det gør din virksomhed mindre sårbar og arbejdsgangen mere fleksibel.

Smertefri og nem overflytning

Er du bekymret for, om overflytning af jeres IT-system vil volde problemer? For os er problemfri og ligetil migrering en mærkesag. Netop derfor beskriver vi alt det, vi sammen har aftalt ned til mindste detalje og holder planlægningsmøder, så alt foregår så smertefrit som muligt.

IT-LØSNINGER

SE VORES CASES

”Vores it skal virke hele tiden, og sikkerhedsbrister skal fanges. Den forsikring og tryghed har vi. Samtidig er Bluebyte god til at pege på områder, hvor vi kan udvikle os og bruge it bedre i driften. Det bidrag er med til at løfte dem fra en god leverandør til en god samarbejdspartner.” 

Bank_Lauridsen_06 (Web)
Sihm

"Jeg ved, at det virker hele tiden. Det er der en tryghed i."

- E. Bank, Lauridsen Holding

"IT skal bare virke - og det gør det!"

- Sihm Højtryk