Skip to content
Bluebyte_16

Cyber Security webinar

ONLINE
06.06.2024

Webinaret er fra kl. 10:00 - 10:45 

ER DIN VIRKSOMHED GODT BESKYTTET MOD HACKERANGREB?

Vi har inviteret Lars Hørlyck Sørensen, Cyber Security Specialist i studiet, hvor han vil fortælle jer om sikkerhedssituationen lige nu, hvem som typisk rammes og hvordan et angreb kan se ud. Derudover kommer han omkring hvilke Trends der er i 2024 og du får helt konkrete råd til at hæve jeres IT-sikkerheds niveau og hvordan du kan forberede dig på phising angreb som typisk øges op til ferier. 

Lars kommer omkring:
✓ Ferieråd fra Bluebyte
Sikkerhedssituationen lige nu
✓ Hvordan et angreb kan foregå
✓ 2024 Trends
✓ Top 5 sikkerhedsanbefalinger

WEBINAR

FÅ REDSKABER TIL AT BESKYTTE DIN VIRKSOMHEDS IT

IT-sikkerheden og den stigende trussel fra hackerangreb er et fokusområde vi ikke kan komme udenom. Webinaret henvender sig til ledere og IT-ansvarlige, som ønsker at få et indblik i hvordan man kan styrke og forbedre virksomhedens IT-sikkerhed. 

Lars er vores specialist når det kommer til Cyber Security. Deltag på webinaret og tag imod hans gratis råd til en højere IT-sikkerhed, med fokus på sikkerhedssituationen, trends 2024, ferieråd og vores top 5 anbefalinger. 

Bluebyte_05

CITATER FRA VORES SENESTE SEMINAR

 Meget tilfreds⭐⭐⭐⭐⭐

"Introduktion af Microsoft to-do, og idéen med at opdele sin kalender i aftaler og opgaver gav rigtig god mening og vil helt sikkert blive implementeret her hos os"

 

Meget tilfreds⭐⭐⭐⭐⭐

"Gode jordnære tips og tricks"