Skip to content
ITForum_05-1

AUDIT - VI TAGER PULSEN PÅ JERES IT-SIKKERHED

AUDIT

SIKKERHEDSTJEK GIVER RO

En AUDIT består af en grundig sikkerhedsgennemgang af jeres IT. Ved en AUDIT gennemgår vores team af specialister jeres sikkerhed ud fra flere hundrede tjekpunkter og relevante markører.

Vi tager afsæt og inspiration fra flere standarder – vi er således både tro mod den internationale standard for IT-sikkerhed, ISO27001, og kombinerer det samtidig med den mere pragmatiske CIS18-kontrol, som sikrer målbarhed af hurtig, effektiv indsats.

Da trusselsbilledet hele tiden ændrer sig og dermed standarderne, anbefales det at gennemføre et AUDIT en gang årligt.

 

HØR OM DINE FORDELE

AUDIT

RAPPORT OG HANDLINGSPLAN

Når sikkerhedstjekket er gennemført, får I en rapport med en score og anbefalinger. I gennemsnit scorer auditerede virksomheder 50% – mange oplever, at man med relativt enkle forbedringer kan løfte scoren til 80%.

Anbefalingerne er enkle at afkode og giver et neutralt beslutningsgrundlag, som kan kvalificere jeres tilgang til og prioritering af IT. Den er et stærkt grundlag for den daglige dialog og support med jeres it-udbyder og sikrer, at jeres beredskab matcher den sikkerhedsprofil, I har det bedst med. Det giver tryghed og ro i maven.
It_Forum_34 (Web)
IT-SIKKERHED

HVER SJETTE SMV HAR VÆRET UDSAT FOR ET CYBERANGREB

Hver måned udsender Microsoft mellem 50 og 100 sikkerhedskritiske rettelser, som skal lukke huller, og det er der desværre en god grund til. En undersøgelse fra Microsoft blandt 200 danske SMV’er har vist, at en ud af seks virksomheder har været udsat for et cyberangreb.

Det er længe siden, at cyberkriminalitet overhalede handel med narkotika målt på profit. Var cyberkriminalitet en nationalstat, ville den være verdens tredje største økonomi. Oftest er det de små og mellemstore virksomheder, som rammes af cyberkriminalitet i form af hackerangreb. Når det sker, koster det altid prestige og omdømme. Meget ofte medfører det tabt omsætning og produktionstid, og det koster løsesum at få adgang til sine data og kundekartoteker igen.

AUDIT tager kampen op mod cyberkriminalitet. Med AUDIT får du et overblik over, hvor hackerne kan komme ind, og du får indsigt i, hvordan du kan forbedre sikkerheden og begrænse skaderne, hvis det sker alligevel.

ITForum_04

SPØRGSMÅLENE ER BÅDE TEKNISKE OG KULTURELLE

Har I styr på systemer og data?

Kan I isolere ramte forretningsenheder?

Er medarbejderne opmærksomme på datasikkerhed og datadisciplin?

Har I 2-faktor-login på alle kritiske systemer?

Har I testet om jeres backup virker?

Bliver PC'erne løbende opdateret?

AUDIT

SE HVAD VORES KUNDER SIGER

”På det årlige IT-Pitstopmøde får vi afdækket vores nuværende sikkerhedsniveau på baggrund af en dybdegående sikkerhedsrapport, der er udarbejdet af Bluebyte. Dette giver os et indblik i, om vi formår at opretholde det høje sikkerhedsniveau, som vi ønsker og tilstræber at have.”

FOGA_06
Sihm

"Vi har et fremragende samarbejde"

- Foga

"IT skal bare virke - og det gør det!"

- Sihm Højtryk