Skip to content
Alpha_Aqua_03-Web

Alpha Aqua

"Det behøver ikke være en Rolls Royce hver gang"
Christoffer Møller Kristensen, CEO, Alpha Aqua

HELE PAKKEN

Han er både CEO og IT-ansvarlig i virksomheden, og han understreger, at han trives bedst med det første. Derfor er det vigtigt, at IT-delen er enkel og effektiv:

”Vi har samarbejdet med Bluebyte siden 2019. Vi bruger Microsoft 365 og arbejder i Outlook, Word, Excel – rimelig gængse programmer, som er lige til at gå til, og det sparer mig en masse spørgsmål, at vi sammen med Bluebyte har defineret en standard for opsætning af de enkelte positioner med ganske få tilpasninger,” siger Christoffer Møller Kristensen:

”Det er blevet nemmere og hurtigere at onboarde nye medarbejdere; de behøver end ikke at være fysisk til stede.”

Som en del af pakken står Bluebyte for komplette arbejdsstationer til medarbejderne – fra bærbare og skærme til mus, tastatur og head-set.

”Det er meget enkelt og giver samtidig en vigtig synlighed i omkostningsstrukturen. Det har bestemt været en gevinst ved at samarbejde med Bluebyte. Vi har standardiserede løsninger og fuld gennemsigtighed, og jeg får ingen overraskelser på it-systemet. Før skulle der hele tiden nye opdateringer til, nu har vi transparens i forhold til, hvad vi har brug for, og hvad det koster,” siger Christoffer Møller Kristensen.

Han værdsætter, at løsningerne matcher de behov, der er.

”Man kan jo købe sig fattig på IT, hvis man ikke ved nok om det. Særligt it-sikkerhed. Bluebyte er gode til at finde en balance og matche løsninger med det, vi har brug for. Det behøver ikke være en Rolls Royce, vi skal købe hver gang – den tilgang forstår de. Mange it-selskaber siger, de vil være din partner, men er det ikke. Bluebyte er,” siger Christoffer Møller Kristensen.

”Vores medarbejdere har brug for en laptop, en skærm og en dokkingstation, uanset om de sidder i Esbjerg, Kaunas, København eller Madrid. De skal gennem den samme proces, og det skal bare køre – og det ved, vi, det gør,”

Christoffer Møller Kristensen, CEO, Alpha Aqua

Alpha_Aqua_03-Web
FAKTA
Vækstvirksomheden Alpha Aqua bygger og sælger bæredygtige akvakultursystemer til det europæiske marked. Virksomheden vækster både herhjemme og i udlandet, og for hovedkontoret i Esbjerg er det vigtigt at vide, at den it-mæssige introduktion af nye kollegaer kører gnidningsløst.
Alpha-Aqua-logo

”Mange it-selskaber siger, de vil være din partner,
men er det ikke. Bluebyte er.”

Christoffer Møller Kristensen, CEO, Alpha Aqua
 

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.