Skip to content
comtecint-1

COMTEC INT.

"De tager telefonen, de fikser problemerne, og de gør det med det samme. Det er vel nok opskriften på en god IT-samarbejdspartner."
Morten Espersen, Group CEO, Comtec Int.

DEN PERFEKTE IT-SAMARBEJDSPARTNER

”De tager telefonen, de fikser problemerne, og de gør det med det samme. Det er vel nok det, der kommer tættest på opskriften på den perfekte IT-samarbejdspartner” – siger Morten Espersen fra Comtec Int. Et velfungerende IT-system er altafgørende for vores forretnings succes. Uden det kan vi ikke få hverdagen til at hænge sammen, og vil ville ikke være konkurrencedygtige på markedet.

"Helt konkret kan jeg give et par eksempler på Bluebytes uundværlige indsats: For et par år siden blev vi hos Comtec Int. udsat for et Ransomware-angreb. Her handlede Bluebyte med rettidig omhu og fik elimineret problemet næsten helt uden gener for vores system og vores ansatte. Eller da en elektriker ved et uheld fik lukket hele systemet ned, genetablerede Bluebyte alle funktioner på rekordtid."

Vi har samarbejdet med Bluebyte i en årrække – og de har således været med i hele vores vækst- og vokseperiode. Det har også betydet, at vores samarbejdsaftale løbende har skullet justeres i henhold til virksomhedens vækst og krav. Et par enkelte gange i årenes løb har vi rent rutinemæssigt indhentet tilbud fra andre leverandører, men de har ikke kunnet matche Bluebytes serviceniveau og pris," – slutter Morten Espersen af.

Morten Espersen er Group CEO for Comtec Int. og fortæller her, hvorfor de i virksomheden har valgt at indgå en fast hosting- og supportaftale med Bluebyte:

”Som virksomhed kan det praktisk talt være umuligt at forudse udgifterne til løbende IT-support, hvilket til tider gør budgettet enormt vanskeligt at balancere. Efter vi har indgået en fast supportaftale med Bluebyte, ved jeg ned til kroner og ører, hvad den månedlige IT-udgift udgør – og ikke mindst hvilke services udgiften dækker,” – fortæller Morten Espersen.

En supportaftale der skaber tryghed
Med den samlede hosting- og supportløsning er hele IT posten blevet langt lettere og mere gennemskuelig for Comtec Int. Ved at udlicitere opgaven, bliver byrden lettet fra virksomhedens egne rækker og lagt i hænderne på eksperter med de helt rette kompetencer. Eksperter man kan stole på, som tager telefonen, når man ringer, og som står klar med en løsning på problemet. Og netop det får du som kunde hos Bluebyte.

comtecint-1
FAKTA

Comtec Int. er en af landets førende leverandører af arbejds- og profilbeklædning. Virksomheden blev etableret i 2001 og beskæftiger i dag 42 medarbejdere, der servicerer en lang række kunder i både ind- og udland fra deres 2500 m2 store domicil centralt placeret på havnen i Esbjerg.

comtecint_logo

”Med den samlede hosting- og supportløsning er hele IT posten blevet langt lettere og mere gennemskuelig for os

Morten Espersen, Group CEO, Comtec Int.
 

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.