Skip to content
John_02

DAARBAK REDOFFICE A/S

”Jeg kan godt li’, at man altid kan ringe til chefen selv”

John Harbo Andersen, Økonomidirektør, Daarbak Redoffice

FLEKSIBILITET OG TILLID

Hver dag leverer Daarbak Redoffice  kuglepenne, ringbind og blækpatroner til flere end 10.000 virksomheder og private, som køber deres grej gennem kontorforsyningens centrale lager i Esbjerg. Det er en hverdag, som kræver stabile og pålidelige it-løsninger – og lynhurtig support, når behovet er der.

”It-problemer er jo sjældent noget, man har stor tålmodighed med at få løst – og slet ikke i vores branche”, siger John Harbo Andersen, økonomidirektør i Daarbak Redoffice : ”Her betyder det noget, at vi har en it-leverandør, som dels er enig med os i, at opgaven skal prioriteres, og som dels har kompetencen til at gøre det. Det har vi fundet i Bluebyte”, siger han.

Daarbak Redoffice og Bluebyte har samarbejdet siden 2017. Historikken er vigtig, for den sparer en hel del mellemregninger:

”Vi kender hinanden godt efterhånden, og det er absolut et plus. Vores primære kontakt sker til et team af flere folk, og det sikrer, at man undgår at begynde ved Adam og Eva, hver gang man henvender sig”, siger John Harbo Andersen

Netop kendskabet og den opbyggede relation var årsagen til, at Daarbak Redoffice valgte Bluebyte aktivt til.

”Vores tidligere it-leverandør kunne ind i mellem efterlade os med fornemmelsen af at være et nummer i rækken. Man havde ikke følelsen af at være prioriteret. Det er vi i Bluebyte. De kender os; vi har arbejdet sammen med flere af dem gennem mange år – og så kan jeg godt li’, at man altid kan ringe til chefen selv”, siger John Harbo Andersen.

Daarbak Redoffice har egen it-afdeling, som løser opgaverne i hverdagen, og som er indgangen til samarbejdet med it-leverandøren. Kombinationen af egne kompetencer og support fungerer godt.

”Det giver os en fleksibilitet, som er vigtig. Vi har it-afdeling in-house, som får hverdagen til at glide, og vi har med Bluebyte muligheden for at tilføre resurser, når der er behov”, siger John Harbo Andersen:

”Vi har en it-partner, som sikrer os indsigt, ny viden og rådgivning. Vi er eksempelvis blevet introduceret til Power BI som analyseredskab, hvilket sparer os for meget tid og er guld værd for en virksomhed som vores”, siger han

John_03
FAKTA

Daarbak Redoffice har 7 forretningsområder, som dækker alt det som der er brug for, til virksomhedens lokaler. Sortimentet er bredt og der lagerføres over 7500 varer, hvor imellem der findes både kendte mærkevarer, såvel som produkter i egne mærker.

Daarbak Redoffice er landsdækkende totalleverandør indenfor kontorartikler, kontormøbler, emballage, rengøring, catering, kontormaskiner samt det grafiske.

Daarbak Redoffice er den største 100 % danskejede kontorforsyning og har eksisteret i branchen i mere end 115 år. De er en landsdækkende virksomhed, der i dag leverer varer til mere end 10.000 virksomheder fra vores centrallager i Esbjerg. Til trods for deres størrelse, er de altid tæt på deres kunder. 

Daarbak_redoffice_logo_højformat_Black

”Vi har en partner, som sikrer os indsigt, ny viden og rådgivning

John Harbo Andersen, Økonomidirektør, Daarbak Redoffice

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.