Skip to content
FOGA_01

FOGA

”Vi har et fremragende samarbejde”

Bo Fyhring Sørensen, Direktør, Foga

MERE END BARE EN IT-LEVERANDØR

”Som ISO certificeret virksomhed har vi store krav til vores IT-løsninger, og er dybt afhængige af et stabilt og sikkert IT-system. Med Bluebyte som leverandør får vi ikke blot højtkvalificeret IT-løsninger, men også løbende sparring og rådgivning,” fortæller Bo Fyhring Sørensen, direktør for FOGA.

Sikkerhedstjek med IT-Pitstop

FOGA, der er afhængig af et velfungerede IT-system, værner i høj grad om IT-sikkerhed og at have en tilstrækkelige beskyttelse mod cyberkriminalitet. Det årlige IT-Pitstopmøde er dermed meget betydningsfyldt for Foga, som får en grundig analyse af sit akutelle sikkerhedsniveau.

”På det årlige IT-Pitstopmøde får vi afdækket vores nuværende sikkerhedsniveau på baggrund af en dybdegående sikkerhedsrapport, der er udarbejdet af Bluebyte. Dette giver os et indblik i, om vi formår at opretholde det høje sikkerhedsniveau, som vi ønsker og tilstræber at have.”

FOGA og Bluebyte har samarbejdet gennem en årrække, og med tiden har samarbejdet udviklet sig. ”Vi benytter samarbejdet til en mere generel sparring, som rækker udover det IT-tekniske. Dette skyldes bl.a. at vi efterhånden kender hinanden rigtig godt, og ønsker at drage nytte af det opbygget kendskab i vores virksomhedssparring”, siger Bo Fyhring Sørensen.

”Bluebyte er aldrig længere væk end blot et opkald, når behovet for hjælp akut opstår. Vi har faste kontaktpersoner hos Bluebyte, der kender til vores specielle behov, hvilket gør supporten lettere for os”, siger Bo Fyhring Sørensen.

FOGA_06
FAKTA

FOGA blev grundlagt i Esbjerg i 1982 og har mere end 40 års erfaring indenfor den maritime branche. Virksomheden agerer bindled og formidler mellem olie- & gasoperatørerne og fiskerierhvervet.

FOGA er specialister indenfor fokusområderene orientering, chartering og konsulentarbejde. Virksomheden servicerer offshore vind som olie- & gas sektoren, samt øvrige maritime sektorer med en bred vifte af fartøjer og serviceydelser.

Foga_4f_outline-reduceret

”Bluebyte er aldrig længere væk end blot et opkald

Bo Fyhring Sørensen, Direktør, FOGA

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.