Skip to content
ITForum_13

COMPLET IT

Slip for uforudsete IT-regninger og få alt essentielt software, sikkerhed og support til en fast pris.
ÉN SAMLET PRIS

ALT-I-ÉN AFTALE

COMPLET IT er en alt-i-én aftale, der indeholder alt det, du som virksomhed har behov for i din IT-drift - og det er uden, at du skal bekymre dig om uigennemskuelige fakturaer i tide og utide.
COMPLET IT afregnes nemlig med én samlet pris pr. bruger. På den måde kan du sætte to streger under IT-budgettet.

Vi overvåger, drifter og supporter din IT og yder også fri support til samtlige medarbejdere - både remote og onsite. Supporten dækker også installation og opsætning af nye PC'er samt afhjælpning af virus eller ransomwareangreb.

COMPLET IT indeholder også alt det essentielle hardware til virksomhedens infrastruktur - firewall, Wi-Fi (access points) og switches, som jævnligt vedligeholdes og opdateres af Bluebyte - kort sagt; alt, der skal til for at sikre en stabil og sikker drift. COMPLET IT er især velegnet til kunder, som ikke har egen in-house IT-afdeling.

HØR MERE

BOOK ET MØDE

COMPLET IT

SOFTWARE

Med det rette software, styrker vi samarbejdet mellem medarbejderne i jeres virksomhed. Microsoft 365 er fyldt med funktionelle og brugervenlige services. Her kan medarbejderne arbejde live på filer og samarbejde i et dynamisk og sikkert miljø. 

Vi inspirerer jer løbende til at bruge produkterne, så I får mest muligt ud af de værktøjer, I allerede har til rådighed. Vi inspirerer blandt andet gennem videoer, seminarer og webinarer. 

ITForum_01
COMPLET IT

SIKKERHED

Virksomheders sårbarhed for angreb, nedbrud og efterfølgende nedetid stiger markant. Det er bekosteligt, når det ikke er tilgængeligt og konsekvenserne er markante: Tab af produktivitet, tabt omsætning, mistede data m.m. Netop derfor har vi stor fokus på at forbygge og minimere risikoen for nedbrud.

Vi tager sikkerhed alvorligt og sikrer, at din virksomhed er beskyttet mod interne og eksterne trusler. Vi overvåger og beskytter virksomhedens data mod bl.a. virus, ransomware og spam. Vi sørger også for at holde både PC’er og firewalls opdateret.

Med COMPLET IT får I komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder. Dermed kan I fokusere på det, I er bedst til – uden at bekymre jer om IT-sikkerhed.

 

ITForum_04
COMPLET IT

SUPPORT

IT - det skal bare virke. Ellers sænkes både effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Med COMPLET IT får I fri support til alle medarbejdere i virksomheden. Vores team er klar til at hjælpe både remote og onsite, så I hurtigt kan komme videre. Uanset om det drejer sig om almindelig brugersupport, printproblemer, opsætning af nye PC’er, genskabelse af slettede mails eller gendannelse af tabt data i forbindelse med eksempelvis ransomwareangreb eller virus – så ringer I bare. Vi er her for at hjælpe!

Med COMPLET IT får I komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder. Dermed kan I fokusere på det, I er bedst til – uden at bekymre jer om IT-sikkerhed.

Vi hjælper gerne med nye projekter og herunder også assistance vedrørende tjedjepartsleverandører; men det er ikke en del af COMPLET IT aftalen.

ITForum_19

FRI SUPPORT

Med COMPLET IT får I fri support til alle medarbejdere i virksomheden.

SIKKERHED

Med COMPLET IT får I komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder.

SOFTWARE

Med det rette software, styrker vi samarbejdet mellem medarbejderne i jeres virksomhed.

GLADE COMPLET IT KUNDER

HVORFOR ER DET FEDT AT VÆRE KUNDE VED BLUEBYTE?

Samarbejdet med Bluebyte begyndte tilbage i 2010, og når nogen spørger Jacob Nielsen, hvad SignConcept gør, når det kommer til IT, er svaret simpelt. ”Det står Bluebyte for – og det har de fuldstændig styr på. Med deres helt utroligt professionelle indstilling der er til alle aspekter af IT, er der aldrig noget at komme efter med Bluebyte som leverandør. Vi er vanvittigt godt tilfredse med samarbejdet.”

SignConcept_04
fiskeri (1)

"Når det kommer til IT-sikkerhed, går vi ikke på kompromis"

- SignConcept

"Vi har fået en enorm fleksibilitet og helt nye muligheder."

- Fiskeri og Søfartsmuseet i Esbjerg