Skip to content
It_Forum_11 (Web)

D-MÆRKET - DIN DIGITALE SIKKERHED

IT-sikkerhed er nøglen til din tryghed. Med D-mærket lever vi op til det digitale ansvar, vi som virksomhed har overfor os selv, vores kunder og omverdenen. 

IT-SIKKERHED

VI HAR D-MÆRKET

Vi prioriterer vores og vores kunders sikkerhed stort, og med D-mærket sættes der otte overordnede kriterier, der blandt andet dækker IT-sikkerhed, persondatabeskyttelse, kunstig intelligens og dataetik. Mærket stiller høje krav, og vi er stolte over at leve op til de skrappe kriterier.

Det er et bevis på, at vi værner om vores samarbejdspartneres IT-sikkerhed og databeskyttelse, og løfter det til et endnu højere niveau.

LIN_0768
IT-SIKKERHED

ET STÆRKERE DIGITALT DANMARK

Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk.

D-mærket er Danmarks nye mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Mærket er den første mærkningsordning i verden for digital ansvarlighed.

Kravene for mærket er store, og de er strengere, end det lovgivningen og GDPR kræver, når det omhandler behandling af data. Derfor er D-mærket med til at skabe et stærkere digitalt Danmark.

D-mærket (3)
IT-SIKKERHED

DIN VIRKSOMHED BLIVER FREMTIDSSIKRET

Digitaliseringen, kravene til IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse bliver kun større med tiden. Derfor er kravene til at modtage D-mærket enorme.

Med det kvalitetsstempel, som mærket giver, har du et bevis på, at din virksomhed ikke går på kompromis med beskyttelse af dine kunders data og informationer. Kun det bedste har betydning for dig og dine samarbejdspartnere.

D-mærket viser, at du værner om din virksomheds sikkerhed og data, og hvad fremtiden kan bringe af uforudsete udfordringer. Med andre ord: Du bliver en first mover.

ITForum_08
IT-SIKKERHED

FÅ D-MÆRKET DIN VIRKSOMHED

D-mærket dokumenterer, at din virksomhed er klar til fremtiden, og vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed hos dine kunder og samarbejdspartnere.

Vi er D-mærket, og vi kan hjælpe dig med at få dit!

Book et uforpligtende møde og hør om jeres muligheder for at blive D-mærket. Vi hjælper både med dialog, gode råd - hvis du har brug for det - og en sparringspartner, som sikrer, at I kommer igennem processen til at modtage mærket.

Design uden navn (37)