Skip to content
LIN_1497

GØR HVERDAGEN LETTERE MED TOPMODERNE TEKNOLOGI

Lad os tage ansvaret for hosting af din virksomheds data, så du sikrer dig en løsning der fungerer.
HOSTING

SLIP FOR BEKYMRINGER

Ved at outsource jeres IT slipper I for at bekymre jer om nedbrud af serveren eller udskiftning heraf – som i øvrigt ofte er en stor udgiftspost.

Vi tager fuldt ansvar for de servere, som dine data opbevares på. Vi sørger for, de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup.

Desuden kan du komme udenom at skulle finde plads til et såkaldt serverrum, som kræver ret specifikke fysiske rammer, såsom aflåsning, aircondition og nødstrøm – omstændigheder, der sikrer en længere levetid for serveren.

ITForum_38
HOSTING

ØKONOMISK OVERBLIK OG SIKKERHED

Få overblik over dine IT-omkostninger én gang for alle. Når du lader os håndtere al din IT, undgår du uforudsete udgiftsposter, da risikoen for nedbrud og lignende reduceres betydeligt.

Desuden kan du glæde virksomhedens revisor med, at der med i vores aftale også følger revisorerklæringen ISAE 3402. Erklæringen er udarbejdet af en uafhængig revisor og dokumenterer, at vi hos Bluebtyte opfylder de særlige krav om sikkerhed, procedurer, overvågning og backup.

It_Forum_11 (Web)-1
HOSTING

OVERLAD ANSVARET TIL EKSPERTERNE

Ved at outsource din IT til os ved du, at du er i trygge hænder hos eksperter. På den måde kan du koncentrere dig om at være ekspert indenfor din virksomheds kerneområder.

 

ITForum_03-1
HOSTING

SIKKERHED I PRAKSIS

Datasikkerhed er vores absolutte kernekompetence, så vi kan sikre størst mulig tryghed for vores kunder. Vi kan vores kram, og vi har styr på vores processer, så du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet. Vores datacenter er konstrueret til at kunne håndtere alle former for kriser lige fra brand til strømafbrydelse.

Hver nat tager vi en komplet backup af dine data og gemmer den, så vi på ethvert tidspunkt har mulighed for at genskabe data – også de data du selv har slettet ved en fejl.

Alle disse forhold gør, at vi kan garantere dig som kunde en oppetid på 99,5%.

 

Dennis_01-1

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS, DET SYNTES VI HELLER IKKE DU SKAL GØRE

Altid opdateret teknologi og hardware 

Optimal fleksibilitet og skalerbarhed

Garanteret oppetid på 99,5%

Fuld kontrol over udgifter

Overvågning af servere 24/7

Løbende test af sikkerhedssystemer

Opdatering af software og licenser

Adgang til teknikere døgnet rundt

HOSTING

SE VORES CASES

”Vores it skal virke hele tiden, og sikkerhedsbrister skal fanges. Den forsikring og tryghed har vi. Samtidig er Bluebyte god til at pege på områder, hvor vi kan udvikle os og bruge it bedre i driften. Det bidrag er med til at løfte dem fra en god leverandør til en god samarbejdspartner.” 

Bank_Lauridsen_06 (Web)
Sihm

"Jeg ved, at det virker hele tiden. Det er der en tryghed i."

- E. Bank, Lauridsen Holding

"IT skal bare virke - og det gør det!"


- Sihm Højtryk

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.