Skip to content
Bluebyte_38-1

OVERLAD TRYGT DIN IT-SIKKERHED TIL OS

For dig og din virksomhed er IT-sikkerhed altafgørende for en sund forretning. Vi har en tryg og strategisk tilgang til IT-sikkerhed, hvor vi starter med en grundig analyse af din virksomheds niveau af sikkerhedskritisk data.

IT-SIKKERHED

DIN VIRKSOMHEDS DATA ER VÆRDIFULDE

Cyberkriminalitet er i dag virksomheders største trussel. De IT-kriminelle er blevet mere snedige og de ved præcis hvordan de skal udnytte det, hvis dine styresystemer er sårbare.

Det er derfor altafgørende, at du tager stilling til hvilke data og systemer der er vigtigst at beskytte i din virksomhed. Det kan være svært, at finde det rette sikkerhedsniveau omkring virksomhedens IT.

Vi har erfaringen, og vi hjælper gerne med at udarbejde en plan, som kan sikre din virksomhed fremadrettet.

 

Bluebyte_21
IT-SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7

Hos Bluebyte er IT-sikkerhed en kernekompetence. Derfor tilbyder vi dig som kunde døgnovervågning af alle IT-systemer og netværk, så du altid har optimal adgang til alt data. Vi kigger efter mistænkelige adfærdsmønstre og har mulighed for at gribe ind med det samme ved afvigelse fra normen.

It_Forum_11 (Web)-1
IT-SIKKERHED

IT-EKSPERTER MED KNOWHOW

Hos os har du altid vores team af IT-eksperter til rådighed, så snart du måtte have behov for support eller vejledning. Deres første prioritet er at sikre, at alle vores kunder kan få professionel og specialiseret hjælp hver dag året rundt. De opbygger din virksomheds ideelle sikkerhedsniveau og sørger for, at dine data altid er i sikre hænder.

ITForum_03-1
IT-SIKKERHED

TIL KAMP MOD IT-KRIMINALITET

Cyberangreb opstår desværre hyppigere og hyppigere, og resultatet kan være katastrofalt: Systemer og data som ikke kan tilgås, fordi de er blevet krypteret, følsomme kundeoplysninger som lækkes og flyder frit tilgængelig på nettet eller forretningshemmeligheder som ender i dine konkurrenters hænder – noget vi heldigvis kan hjælpe dig med at bekæmpe.

Vi sørger for at være konstant opdateret på nyeste sikkerhedsløsning, så vi på den måde kan sikre din virksomhed optimal beskyttelse.

IT-kriminalitet kan desværre ramme alle. Vores job er at sørge for du ikke mærker det, hvis du bliver ramt.

 

LIN_1504

DIN SIKKERHED ER VIGTIG

IT-sikkerhed er selvfølgelig et af vores fokusområder, når vi skal varetage din virksomheds IT. Uanset hvilken løsning du har ved os - om du har valgt at outsource dele eller hele din virksomheds IT-løsning - så har alle vores løsninger samme store fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder. 

Vi har specialiseret os i sikkerhedsgennemgang af jeres IT. Læs mere om vores AUDIT sikkerhedstjek.

IT-SIKKERHED

SE VORES CASES

”Vores it skal virke hele tiden, og sikkerhedsbrister skal fanges. Den forsikring og tryghed har vi. Samtidig er Bluebyte god til at pege på områder, hvor vi kan udvikle os og bruge it bedre i driften. Det bidrag er med til at løfte dem fra en god leverandør til en god samarbejdspartner.” 

Bank_Lauridsen_06 (Web)
Sihm

"Jeg ved, at det virker hele tiden. Det er der en tryghed i."

- E. Bank, Lauridsen Holding

"IT skal bare virke - og det gør det!"


- Sihm Højtryk

HØR OM DINE FORDELE

Er du interesseret i at høre mere om os, og hvordan vi kan optimere din IT?
Vi er altid klar på et møde, hvad end det er på Teams eller fysisk. Book et møde her, når det passer dig bedst.